Daddel-brownie med valnødder
2. juni 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Når brownien får lov til at overnatte på køl, bliver konsistensen mere fast og smagen af kakao og kaffe ekstra intens.
Bemærk
Dadler har en sød smag og er et godt alternativ til slik. De indeholder kostfibre, vitaminer og mineraler og er gode for fordøjelsen.
Ingredienser
Udstyr
1 lille fad, ca. 10 x 15 cm
Sådan gør du
Hak dadlerne i en foodprocessor eller multihakker sammen med mandelmel, vanilje, espresso, kakaopulver og sirup.
Hak valnødderne groft, og vend dem i daddelmassen.
Pres massen i en lille form, og sæt den koldt natten over.
Skær den kolde daddel-brownie i mindre stykker, og nyd dem til kaffen eller som en lille snack.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk