Cuvette med glaserede pastinakker, butterbeanpuré og sprød grønkål

20. marts 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Gæstemad inden for overskuelig tid? Ja tak! Glæd dig til et hjemmelavet gourmetmåltid, og hvis du giver den knaldgrønne puré et "splash" på tallerkenen som her, er der dømt ren restaurantstil.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 110°. Brun cuvetten godt af på en pande. Læg den i en bradepande, og top med knust hvidløg, salt, peber og timian. Steg cuvetten i ovnen i ca. 60 minutter, og tag den ud, når kernetemperaturen er 57-58 grader. Lad stegen trække i 15 minutter, før den skæres. Skru ovnen op på 180°.
Skyl og nip grønkålen, og vend den med olivenolie, salt og peber. Bag den i ovnen i 6-7 minutter, til grønkålsbladene er sprøde.
Skrub pastinakkerne, og steg dem i smør og olie i 7-8 minutter, til de begynder at give tegn på mørhed. Hæld fond og honning i panden, og dryp det over pastinakkerne med en ske, mens de steger videre, til væsken er kogt væk.
Sigt og skyl bønnerne. Kom dem i en kasserolle med fond, kog dem op, og lad dem simre i 7-8 minutter. Tilsæt hakket persille. Blend det sammen til en glat puré, og kør den igennem en sigte for at få den helt fin. Hæld puréen tilbage i gryden, og varm den igennem med smørret. Smag til med salt og peber.
Fordel den grønne butterbeanpuré på tallerknerne - gerne med et kunstnerisk "splash". Anret pastinakker og cuvette oven på, top med sprød grønkål og pynt med skovsyre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar