Cuvette med bådkartofler og kål

3. december 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Det ligner noget af en flot lørdagsmiddag, men det kræver faktisk ikke det store af kokken i køkkenet og kan sagtens serveres til hverdag. Glæd dig til en god steg!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Brun cuvettestegen af på en pande. Krydr med salt og peber, og lad den trække, mens du ordner kartoflerne.
Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Hak krydderurterne fint, og vend halvdelen af dem med kartoflerne. Krydr med salt og peber, og dryp med olie.
Drys resten af krydderurterne over stegen. Fordel kartoflerne i et fad, og bag dem i ovnen i 20 minutter. Læg så stegen oven på kartoflerne, og steg den i ovnen i yderligere 30 minutter, til kødet har en kernetemperatur på 56-57°.
Lad stegen trække i 10 minutter, før du skærer den ud.
Pluk salaten, og snit spidskålen. Pil og hak løget fint. Skyl persille, og hak den fint. Vend løg og persille i salaten, og top med valnødder og semidried tomater.
Rør en dressing af salt, peber, olie og eddike, og dryp den over salaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar