Curry med græskar, røde linser og ris
9. juni 2021
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Curry er det perfekte valg, når du vil trylle en vegetarisk aftensmad sammen. I denne gryde gemmer sig både linser, gulerødder og græskar, men har du andre grøntsager i skuffen i køleskabet, kan du variere den efter smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg. Skræl ingefær, og hak det fint. Skræl gulerod og græskar, og skær det i mundrette stykker.
Steg løg, hvidløg og ingefær i olie i en gryde i 2 minutter. Tilsæt garam masala, cayennepeber og karrypasta.
Skyl linserne i en sigte. Hæld dem i gryden sammen med grøntsagsbouillon og vand.
Tilsæt gulerødder og græskar, og lad det koge i ca. 25 minutter under låg.
Tilsæt kokosmælk. Lad det småkoge i yderligere 15 minutter uden låg.
Kog risene efter anvisning på pakken.
Smag curryen til med salt. Servér curryen sammen med ris og evt. mangochutney.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk