Annonce
Cupcakes med pære og lakrids
1. juni 2018
af
Annonce.
Foto: Annonce
Ingredienser
Udstyr
12-14 muffinforme af papir
en eller to faste muffinforme med mange huller
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Placér papirformene i en fast muffinform.
Smelt smørret ved svag varme. Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt med en elpisker i ca. 5 minutter. Tilsæt lakridspulver, og pisk videre i 1 minut.
Rør mælken i dejen. Bland mel, bagepulver og salt, og sigt det i dejen. Rør det smeltede smør i. Skyl og riv pærerne, og bland dem i dejen. Rør dejen jævn.
Fyld dejen i formene til ca. 1 cm fra kanten. Bag dem i ovnen i 20-25 minutter – tjek, at de er gennembagte. Lad dem køle helt af.
Pisk fløde, cremefraiche, lakridspulver og flormelis til skum med en elpisker. Fyld lakridsskummet i en sprøjtepose, og sprøjt en fin top ud på hver kage.
Pynt med sukkerpynt, fx sukkerblomster, og drys evt. med lidt lakridspulver på toppen.
Tip!
Kagerne kan fryses eller opbevares i en lufttæt beholder i ca. 3 dage. Vent dog med at fordele frosting og pynt på til lige før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: cupcakes med jordbærfrosting