Cupcakes med frosting, karamelcreme og Snickers

20. oktober 2020 af .

Foto: Stine Christiansen

Utroligt lækre cupcakes med overdådig frosting på toppen! Husk: En cupcake skal gerne toppes op med masser af frosting, så den bliver festlig at se på.

Ingredienser

Udstyr

Ca. 18 muffinforme
Sprøjtepose med rund tylle

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde ved svag varme. Tilsæt sukker og sirup, og lad blandingen koge i 6-8 minutter, indtil den bliver gylden.
Tilsæt langsomt fløde under omrøring. Lad det koge i 2 minutter til en glat konsistens. Rør salt i. Hæld karamellen i en skål, og lad den blive helt kold i køleskabet.
Tænd ovnen på 180°. Bland mel, kakaopulver, sukker, farin, natron, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt mælk, olie, vaniljeekstrakt og æg. Rør, til dejen er glat.
Fyld dejen i muffinforme – de skal fyldes ca. ⅔ op. Bag kagerne midt i ovnen i ca. 20 minutter. Afkøl på en rist.
Pisk peanutbutter og smør godt sammen med en elpisker eller på en røremaskine. Tilsæt flormelis 1 spsk. ad gangen, og pisk, til konsistensen er let og luftig.
Fyld frosting i sprøjteposen, og sprøjt en generøs mængde frosting oven på hver cupcake.
Skær Snickers i skiver. Pynt hver cupcake med frosting, karamelcreme, peanuts og en skive Snickers på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar