Cupcakes med frosting, karamelcreme og Snickers
20. oktober 2020
af
Cecilia Fahlström.
Foto: Stine Christiansen
Utroligt lækre cupcakes med overdådig frosting på toppen! Husk: En cupcake skal gerne toppes op med masser af frosting, så den bliver festlig at se på.
Ingredienser
Udstyr
Ca. 18 muffinforme
Sprøjtepose med rund tylle
Sådan gør du
Smelt smørret i en gryde ved svag varme. Tilsæt sukker og sirup, og lad blandingen koge i 6-8 minutter, indtil den bliver gylden.
Tilsæt langsomt fløde under omrøring. Lad det koge i 2 minutter til en glat konsistens. Rør salt i. Hæld karamellen i en skål, og lad den blive helt kold i køleskabet.
Tænd ovnen på 180°. Bland mel, kakaopulver, sukker, farin, natron, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt mælk, olie, vaniljeekstrakt og æg. Rør, til dejen er glat.
Fyld dejen i muffinforme – de skal fyldes ca. ⅔ op. Bag kagerne midt i ovnen i ca. 20 minutter. Afkøl på en rist.
Pisk peanutbutter og smør godt sammen med en elpisker eller på en røremaskine. Tilsæt flormelis 1 spsk. ad gangen, og pisk, til konsistensen er let og luftig.
Fyld frosting i sprøjteposen, og sprøjt en generøs mængde frosting oven på hver cupcake.
Skær Snickers i skiver. Pynt hver cupcake med frosting, karamelcreme, peanuts og en skive Snickers på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk