Crumblesnitter med solbær
28. oktober 2019
af
Inge Skovdal.
Foto: Inge Skovdal, skovdalnordic.com
Du kender hindbærsnitter – men solbærsnitter? Så snart du har prøvet dem, ved du, de er kommet for at blive. De er virkelig lette at lave, og de fleste ingredienser har du sikkert allerede i køkkenskabet.
Ingredienser
Udstyr
1 firkantet bageform, ca. 20 x 25 cm
Sådan gør du
Tænd ovnen på 190°.
Bland speltmel og hvedemel med bagepulver, og smuldr smørret i blandingen.
Vend anisfrø og halvdelen af sukkeret i. Saml dejen med æggeblommerne, og del den i 3 lige store dele.
Beklæd bageformen med bagepapir, og pres de 2 af dej-delene i bunden af formen, så dejen er ca. ½ cm høj.
Fordel solbærmarmeladen i et jævnt lag på bunden. Smuldr den sidste ⅓ af dejen i en skål sammen med resten af sukkeret, og drys det over marmeladen.
Bag kagen i ovnen i 30 minutter, og lad den køle af i formen.
Skær kagen til fine snitter, når den er kold.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk