Crumblesnitter med solbær

Du kender hindbærsnitter – men solbærsnitter? Så snart du har prøvet dem, ved du, de er kommet for at blive. De er virkelig lette at lave, og de fleste ingredienser har du sikkert allerede i køkkenskabet.

Ingredienser

Udstyr

1 firkantet bageform, ca. 20 x 25 cm

Sådan gør du

Tænd ovnen på 190°.
Bland speltmel og hvedemel med bagepulver, og smuldr smørret i blandingen.
Vend anisfrø og halvdelen af sukkeret i. Saml dejen med æggeblommerne, og del den i 3 lige store dele.
Beklæd bageformen med bagepapir, og pres de 2 af dej-delene i bunden af formen, så dejen er ca. ½ cm høj.
Fordel solbærmarmeladen i et jævnt lag på bunden. Smuldr den sidste ⅓ af dejen i en skål sammen med resten af sukkeret, og drys det over marmeladen.
Bag kagen i ovnen i 30 minutter, og lad den køle af i formen.
Skær kagen til fine snitter, når den er kold.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
28. oktober 2019 af .

Foto: Inge Skovdal, skovdalnordic.com

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar