Crumble med rabarber og pistacienødder

15. september 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Det er svært at ikke blive glad, når der bliver serveret rabarbercrumble. De lyserøde stængler passer perfekt i alle slags kager, og i den her crumble med pistacienødder brillerer de virkelig.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Skær smørret i mindre stykker. Bland mel, havregryn og sukker sammen med smørret. Arbejd dejen sammen med fingrene.
Smuldr halvdelen af dejen i bunden af en tærteform, og bag den i ovnen i 8 minutter.
Skær rabarberen i 1 cm store stykker, og vend den med vaniljesukkeret.
Fordel rabarberen i tærteformen.
Hak nødderne, og vend dem sammen med resten af dejen.
Fordel dejen over rabarberne i tærteformen.
Bag kagen i ca. 20 minutter. Servér den gerne sammen med vaniljeis eller cremefraiche.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar