Crumble med rabarber og pistacienødder
15. september 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Det er svært at ikke blive glad, når der bliver serveret rabarbercrumble. De lyserøde stængler passer perfekt i alle slags kager, og i den her crumble med pistacienødder brillerer de virkelig.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Skær smørret i mindre stykker. Bland mel, havregryn og sukker sammen med smørret. Arbejd dejen sammen med fingrene.
Smuldr halvdelen af dejen i bunden af en tærteform, og bag den i ovnen i 8 minutter.
Skær rabarberen i 1 cm store stykker, og vend den med vaniljesukkeret.
Fordel rabarberen i tærteformen.
Hak nødderne, og vend dem sammen med resten af dejen.
Fordel dejen over rabarberne i tærteformen.
Bag kagen i ca. 20 minutter. Servér den gerne sammen med vaniljeis eller cremefraiche.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk