Crumble med boysenbær
5. november 2019
af
Cecilia Fahlström.
Foto: Stine Christiansen
En simpel crumble smager herligt, og så er den superhurtig at bikse sammen. Denne udgave er med boysenbær, der giver en sød og frisk smag til den søde smuldrekage.
Ingredienser
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 190°. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
Skær smørret i små stykker, og pisk det sammen med de tørre ingredienser. Sæt skålen i køleskabet.
Rør sukker, majsstivelse og salt sammen i en skål. Kom boysenbær og citronsaft i blandingen.
Smør en lille støbejernspande, hæld fyldet i panden, og drys crumblen over.
Bag den i ovnen i 35 minutter, eller indtil fyldet bobler, og toppingen er gyldenbrun.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk