Crudité med spæde grøntsager
15. juli 2019
af
Inge Skovdal.
Foto: Skovdal Nordic
Crudité betyder 'rå' på fransk og er en lille appetitvækker bestående af forskellige grøntsagsstænger. Her portionsanrettes de i glas med en god dip i bunden.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak dilden. Rør en dressing af cremefraiche, rygeost, dild, salt og peber.
Gnub eller skræl gulerødderne, og halvér dem.
Skær agurken ud i små stænger, og bræk bunden af aspargeserne.
Anret dressingen i et glas, og stik grøntsagerne i.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk