Crostini med tallegio, parmaskinke og trøffelolie
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Med en håndfuld simple ingredienser som brød, ost og parmaskinke kan du lave et hold knasende sprøde brødhapsere og servere dem som en lækker, salt snack før middagen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Læg brødskiverne på en bageplade med bagepapir, og dryp dem med olivenolie.
Læg en skive tallegio på hver brødskive. Læg parmaskinken på bagepladen ved siden af brødene. Sæt pladen i ovnen i 6-8 minutter, så osten smelter, og parmaskinken bliver sprød.
Lad parmaskinken køle af i et par minutter, før den lægges oven på ostebrødene.
Skyl og tør salaten, og læg den på et fad. Læg de sprøde ostebrød, crostini, ovenpå, dryp med trøffelolie, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk