Crostini med rejer og ricottacreme
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Lækre crostini med rejer og ricottacreme er små hapsere, der er perfekte til forret.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær flutet i skiver.
Rist fluteskiverne på en brødrister eller i ovnen, og lad dem køle af.
Rør ricotta sammen med oregano. Riv skallen, og pres saften af citronen. Smag cremen til med citronskal, citronsaft, salt og peber.
Smør ricottacremen på de sprøde brødskiver, læg dem på et fad, og fordel rejerne ovenpå.
Servér straks sammen med en velkomstdrink.
Tip!
I Italien spiser man ofte brød med fyld som fx bruschetta eller crostini. Forskellen på de to slags skal findes i brødtypen. Til bruschetta bruger man gerne surdejsbrød, mens man til en crostini anvender hvidt brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk