Crostini med gedeostecreme
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Sprøde brød med gedeost og vindruesalsa, der dur på ethvert tapasbord eller som en lille forret.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl druerne, skær dem i små stykker, og læg dem i en skål til salsaen.
Pil rødløget, og hak det fint. Skyl persillen, og hak den fint.
Vend rødløg og persille sammen med druer, eddike og olivenolie. Smag til med salt og peber.
Rist brødene på en brødrister eller i ovnen, og lad dem køle af.
Smør brødene med gedeost, og læg dem på et fad. Fordel vindruesalsaen på toppen af brødet. Kværn lidt sort peber hen over.
Tip!
Salsaen kan også laves med friske figner eller dadler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk