Crostini med artiskoktapenade
30. april 2019
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Sprøde crostini med tapenade er både en god snack, der kan serveres til drinks, og et lækkert indslag på frokostbordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld vandet fra artiskokhjerterne, og læg dem i en blender eller minihakker sammen med den skyllede babyspinat.
Tilsæt citronsaft, citronskal, olie, ricotta, parmesan og purløg, og blend til en ensartet tapenade.
Rist brødet, og skær det i trekanter.
Anret tapenaden på det ristede brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk