Crostini med artiskoktapenade

30. april 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Sprøde crostini med tapenade er både en god snack, der kan serveres til drinks, og et lækkert indslag på frokostbordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld vandet fra artiskokhjerterne, og læg dem i en blender eller minihakker sammen med den skyllede babyspinat.
Tilsæt citronsaft, citronskal, olie, ricotta, parmesan og purløg, og blend til en ensartet tapenade.
Rist brødet, og skær det i trekanter.
Anret tapenaden på det ristede brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar