Croque madame med skinke og emmentaler

1. juni 2018 af .

Foto: Jakob Helbig

Den franske croque madame er en toast i luksusklassen – med sennep, lufttørret skinke og god ost.

Ingredienser

Sådan gør du

Smør toastbrødet med smør.
Smør herefter halvdelen af brødskiverne med mayonnaise, og smør den anden halvdel af brødskiverne med sennep.
Læg 2 skiver parmaskinke på hvert af de brød, du har smurt med smør og sennep.
Fordel revet emmentaler oven på skinken, og afslut med de sidste skiver brød.
Rist sandwicherne i et varmt toastjern i 6-8 minutter, til de er gyldne og sprøde. Alternativt kan de grilles i ovnen.
Steg spejlæg i lidt fedtstof på en pande.
Anret croque madames med et spejlæg på toppen og salat ved siden af.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar