Crispy kyllingetoast

22. december 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Denne kyllingesandwich er klart noget af det skønneste, mest snaskede og totalt fastfood-lækre du kan byde dig selv og de søde, du kender. Her får den sprøde og snaskede toast et asiatisk tvist med japansk mayonnaise og barbecuesauce.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og riv hvidløget. Skræl og riv ingefæren fint. Bland begge dele sammen med soja, farin, eddike, mirin og sesamolie i en frysepose.
Bank kyllingebrysterne let flade med en kødhammer, og prik dem med en gaffel. Læg dem i posen med marinade, og lad dem trække i 10 minutter på køkkenbordet (eller natten over på køl).
Hæld mel i en dyb tallerken, sammenpiskede æg i en anden og pankorasp i en tredje tallerken.
Afdryp kyllingebrysterne. Vend dem i mel, æg og rasp, og steg dem gyldne og gennemstegte i rigeligt olie i en dyb pande, ca. 5 minutter på hver side.
Grill brødet, og smør det med mayonnaise. Fyld det med skyllet og plukket salat, agurkeskiver og kylling. Top med barbecuesauce og mayonnaise, og servér straks, evt. med pomfritter.

Tip!

Du kan erstatte salat med snittet kål, evt, vendt med lidt eddike og sukker. Det passer også fint til kyllingen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar