Crispy kyllingeburger med cæsardressing

20. september 2022 af .

Foto: columbus leth

Fried chicken og cæsarsalat samlet i en blød og snasket bruger. What's not to like? Brug den ekstra dressing til en klassisk salat, som dip eller i en sandwich.

Ingredienser

Sådan gør du

Bank kyllingefileterne let flade med hånden eller en kødhammer. Prik dem med en gaffel, og læg dem i en frysepose med citronsaft. Lad dem marinere ved stuetemperatur i 5-10 minutter.
Fyld mel i en ny frysepose. Afdryp kyllingefileterne, og læg dem i melposen. Ryst, så melet sætter sig over det hele.
Varm 2-3 cm olie op i en dyb pande. Steg kyllingefileterne i olie ved middelvarme i 8-12 minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt.
Pil hvidløget, og riv det fint. Pisk hvidløg, sennep, æggeblomme og eddike sammen i en skål. Pisk langsomt olie i, til du har en tyk mayonnaise.
Riv parmesanen fint, og rør den i mayonnaisen. Smag til med salt, peber og evt. mere eddike.
Varm bollerne i ovnen eller på brødristeren. Skyl salaten, og snit den groft.
Smør bollerne med cæsardressing, og fyld dem med kylling og salat. Servér med resten af dressingen, skiver af løg og syltede agurker.

Tip!

Et godt gourmet-tip, hvis det skal være endnu lækrere, er at købe saltsyltede agurker i stedet for normale syltede agurker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar