Cremet peberfrugtsuppe med kalkun
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
En nem og krydret peberfrugtsuppe, som hurtigt kan gå hen og blive familiens nye hverdagsfavorit! Kalkunen gør suppen fyldigere, men den kan selvfølgelig udelades, hvis du ønsker et kødfrit måltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg. Skær peberfrugter i små tern. Steg løg og peberfrugter let i olie i en stor gryde.
Tilsæt paprika, karry og chili, og steg videre i 1 minut. Tilsæt hakkede tomater og bouillon, bring i suppen i kog, og lad den småkoge i 10 minutter.
Rør friskost i suppen, så den smelter. Blend suppen med en stavblender direkte i gryden – den skal ikke blendes helt glat. Smag til med salt, peber, sukker og eddike.
Skær kalkunschnitzlerne i tynde strimler. Læg dem i suppen, og lad dem koge med i 2 minutter, til de er netop gennemtilberedte.
Rist rugbrødet på en brødrister, til det er sprødt. Skær rugbrødet ud i stænger.
Skyl og hak persillen, og drys den over suppen. Servér suppen rygende varm med ristede rugbrødsstænger som tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Kalkungryde med karry og blomkål