Cremet peberfrugtsuppe med kalkun

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

En nem og krydret peberfrugtsuppe, som hurtigt kan gå hen og blive familiens nye hverdagsfavorit! Kalkunen gør suppen fyldigere, men den kan selvfølgelig udelades, hvis du ønsker et kødfrit måltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg. Skær peberfrugter i små tern. Steg løg og peberfrugter let i olie i en stor gryde.
Tilsæt paprika, karry og chili, og steg videre i 1 minut. Tilsæt hakkede tomater og bouillon, bring i suppen i kog, og lad den småkoge i 10 minutter.
Rør friskost i suppen, så den smelter. Blend suppen med en stavblender direkte i gryden – den skal ikke blendes helt glat. Smag til med salt, peber, sukker og eddike.
Skær kalkunschnitzlerne i tynde strimler. Læg dem i suppen, og lad dem koge med i 2 minutter, til de er netop gennemtilberedte.
Rist rugbrødet på en brødrister, til det er sprødt. Skær rugbrødet ud i stænger.
Skyl og hak persillen, og drys den over suppen. Servér suppen rygende varm med ristede rugbrødsstænger som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar