Cremet pasta med oksemørbrad, svampe og timian

4. juni 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Enkel og lækker smovsemad med masser af smag. En ægte fredagsret i luksusklassen!

Ingredienser

Sådan gør du

Afpuds oksemørbraden, og skær den i tynde strimler. Rens champignonerne, og skær dem i kvarter. Pil rødløg og hvidløg, og hak dem fint.
Steg rødløg og hvidløg i olie i en gryde, til de er klare i farven. Tilsæt oksekødet, og brun det godt. Tilsæt champignoner og timian, og steg videre i 2 minutter.
Hæld bouillon og fløde i gryden, bring det i kog, og lad det småkoge i ca. 15 minutter, til det er kogt ind og er tyknet en smule. Smag saucen til med eddike, salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Vend den kogte pasta med saucen, og anret i dybe tallerkener. Drys med friskrevet parmesan, og pynt med frisk timian. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar