Cremet pasta med oksemørbrad, svampe og timian
4. juni 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Enkel og lækker smovsemad med masser af smag. En ægte fredagsret i luksusklassen!
Ingredienser
Sådan gør du
Afpuds oksemørbraden, og skær den i tynde strimler. Rens champignonerne, og skær dem i kvarter. Pil rødløg og hvidløg, og hak dem fint.
Steg rødløg og hvidløg i olie i en gryde, til de er klare i farven. Tilsæt oksekødet, og brun det godt. Tilsæt champignoner og timian, og steg videre i 2 minutter.
Hæld bouillon og fløde i gryden, bring det i kog, og lad det småkoge i ca. 15 minutter, til det er kogt ind og er tyknet en smule. Smag saucen til med eddike, salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Vend den kogte pasta med saucen, og anret i dybe tallerkener. Drys med friskrevet parmesan, og pynt med frisk timian. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på helstegt oksemørbrad
Powered by Froala Editor