Cremet pasta med kylling, champignon og soltørrede tomater
15. juli 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
En nem, hurtig og delikat pastaret, der er ideel til de ekstra travle dage.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingebrystfileterne i små tern. Pil og hak løget. Rens champignonerne, og skær dem i halve eller kvarter.
Brun kyllingeternene i olie i en gryde. Tilsæt løg, og steg videre i 2 minutter. Tilsæt champignoner, og lad dem få lidt farve. Krydr med herbes de Provence, salt og peber. Afdryp de soltørrede tomater, og tilsæt dem.
Hæld bouillon og fløde i gryden, og bring saucen i kog. Skru ned til middel varme, og lad saucen simre i 10 minutter, til den tykner lidt. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Kog spaghettien efter pakkens anvisninger. Afdryp.
Vend den kogte spaghetti rundt i saucen, og servér med et drys hakket persille på toppen.
Tip!
Gem evt. lidt af kogevandet til at hælde i retten, hvis den bliver lidt for tæt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk