Cremet pasta med kylling, champignon og soltørrede tomater

15. juli 2021 af .

Foto: Columbus Leth

En nem, hurtig og delikat pastaret, der er ideel til de ekstra travle dage.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingebrystfileterne i små tern. Pil og hak løget. Rens champignonerne, og skær dem i halve eller kvarter.
Brun kyllingeternene i olie i en gryde. Tilsæt løg, og steg videre i 2 minutter. Tilsæt champignoner, og lad dem få lidt farve. Krydr med herbes de Provence, salt og peber. Afdryp de soltørrede tomater, og tilsæt dem.
Hæld bouillon og fløde i gryden, og bring saucen i kog. Skru ned til middel varme, og lad saucen simre i 10 minutter, til den tykner lidt. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Kog spaghettien efter pakkens anvisninger. Afdryp.
Vend den kogte spaghetti rundt i saucen, og servér med et drys hakket persille på toppen.

Tip!

Gem evt. lidt af kogevandet til at hælde i retten, hvis den bliver lidt for tæt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar