Cremet karryret med spinat og rejer

4. april 2023 af .

Foto: Lene Samsø

En krydret og mættende simreret, der er fuld af smag og nem at lave. En ny favorit er født!

Ingredienser

Sådan gør du

Afdryp rejerne i en sigte. Pil og hak løg og hvidløg fint. Skræl og hak ingefær fint. Varm olie op i en stor gryde.
Steg løg, hvidløg og ingefær i olien ved middel varme under omrøring i et par minutter.
Tilsæt karry, gurkemeje og spidskommen. Lad krydderierne brænde en smule af, og tilsæt hakkede tomater. Lad tomaterne koge med i ca. 5 minutter, og tilsæt kokosmælk. Lad det simre i 30-35 minutter.
Skyl og tør spinat. Lad spinat og rejer simre med i gryden i 3-4 minutter. Smag retten til med friskpresset limesaft, salt og peber.
Skyl og pluk thaibasilikum. Top retten med thaibasilikum og peanuts, og servér evt. med kogte ris.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar