Cremet fetadip med rødder og knas
30. december 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
En simpel dip, der både kan fungerer som velkomst og sættes på bordet efter midnat som en smuk snack.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl rødderne, og skær dem i tynde strimler, evt. på et mandolinjern. Læg dem i en skål med isvand, og sæt dem på køl i mindst 15 minutter, evt. natten over.
Blend fetaen, så den er nogenlunde cremet. Vend cremefraiche i, og smag til med fintrevet citronskal, citronsaft og salt.
Hak pistacienødderne
Anret dippen på et lille fad eller 6 små underkopper. Drys med pistacienødder, nigella og chiliflager, og top med afdryppede rødder. Servér straks, evt. med kiks.
Tip!
Både dip, rødder og knas kan klargøres dagen før brug. Så er det nemt at samle, inden gæsterne kommer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk