Cremet dipsauce med ost og øl
26. januar 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Rikke Westesen
Er du vild med kombinationen af ost, øl og pretzels? Så er det her nok dippen, du har savnet hele dit liv.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 275° med grillfunktion. Riv gruyere og parmesan, og hæld det i en kasserolle. Tilsæt flødeost, og varm det op, så ostene smelter sammen.
Pisk hvidløgspulver, sennep og øl i, og lad det koge i et par minutter. Fyld dippen i et lille ovnfast fad.
Grill dippen i ovnen i 5-10 minutter, eller til den er let gylden og bobler.
Skyl og hak purløg fint. Servér den varme dip med et drys purløg og sammen med pretzels eller godt brød.
Tip!
Skal du kræse lidt ekstra for denne ret, kan du bage dine egne pretzels – find opskriften på spisbedre.dk
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk