Cremet chokolade-cheesecake

En virkelig lækker chokolade-cheesecake, der giver den traditionelle ostekage et sødt og bittert strejf. Den cremede kage har en sprød kiksebund og chokoladespåner på toppen!

Cremet chokolade-cheesecake
31-60 min.

(2)

June 15, 2018 af Louisa LorangFoto: AOP
Bemærk:Køletid: Mindst 5 timer, gerne natten over.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en springform, ca. 22 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

En cheesecake har godt af at stå i køleskabet natten over, så hvis du har god tid, så lav den lækre cheesecake en dag i forvejen. Kagen kan holde sig i 3-4 dage i køleskabet.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'