Creme ninon – ærtesuppe med bobler

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

En eksklusiv og velsmagende forret, der helt sikkert vil imponere dine gæster. Og så er den endda nem at lave!

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løget, og steg det i smør på en pande. Tilsæt bouillon og skyllet persille, og lad det simre i 5 minutter.
Tilsæt herefter ærterne og halvdelen af fløden, og lad det simre i yderligere 5 minutter.
Blend suppen direkte i gryden med en stavblender, til den er glat, og smag til med salt, peber og citronsaft.
Pisk den resterende fløde til skum med en elpisker.
Anret suppen i små skåle, top med flødeskum, og servér straks.
Hæld lidt cava over hver portion ved bordet.

Tip!

I stedet for cava kan du hælde champagne eller cremant over suppen – bare der er bobler i.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar