Creme ninon – ærtesuppe med bobler
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En eksklusiv og velsmagende forret, der helt sikkert vil imponere dine gæster. Og så er den endda nem at lave!
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løget, og steg det i smør på en pande. Tilsæt bouillon og skyllet persille, og lad det simre i 5 minutter.
Tilsæt herefter ærterne og halvdelen af fløden, og lad det simre i yderligere 5 minutter.
Blend suppen direkte i gryden med en stavblender, til den er glat, og smag til med salt, peber og citronsaft.
Pisk den resterende fløde til skum med en elpisker.
Anret suppen i små skåle, top med flødeskum, og servér straks.
Hæld lidt cava over hver portion ved bordet.
Tip!
I stedet for cava kan du hælde champagne eller cremant over suppen – bare der er bobler i.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk