Creme med passionsfrugtsirup
15. juli 2019
af
Mai Knauer.
Foto: Aller Media
Her røres fløde, ricotta og vanilje, så du får den lækreste creme, du kan servere med frisk passionsfrugtsirup. Dét er da en nem dessert, man ikke kan sige nej til!
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk fløden til skum. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Rør ricottaen sammen med kornene fra vaniljestangen, vend derefter flødeskummet i, og stil skålen i køleskabet.
Halvér passionsfrugterne, og pres saften og kernerne ud i en skål.
Hæld saften og kernerne i en gryde med sukkeret, og lad det koge op et par minutter, til sukkeret er helt opløst. Rør undervejs.
Hæld passionsfrugtsiruppen i en skoldet flaske. Fordel ricottacremen i glas, og hæld den afkølede sirup over, lige inden den skal serveres. Servér evt. resten af siruppen til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk