Creme brulé-tærte med lakrids og hindbær
En raffineret fusion af en fransk creme bulé og en hindbærtærte – en sand herlighed, der vil vække begejstring på dessertbordet.
![Creme brulé-tærte med lakrids og hindbær](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/creme-brule-taerte-med-lakrids-og-hindbaer_1873.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.661865234375&fp-z=1)
31-60 min.
(4)
May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hviletid, mørdej: I alt 1,5 time. Bagetid: 1 time og 20 minutter. Afkøling: Natten over.
Ingredienser
personer
Udstyr
- en tærteform af metal med løs bund, 22 cm i diameter
- en lille gasbrænder
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Vores bedste opskrift på creme brulé.