Crab roll

14. juni 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Fyld et pølsebrød med en hjemmelavet krabbesalat, der tager kegler hele bordet rundt. Brug en dåse med krabbekød, hvis det skal gå stærkt.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil krabbekødet fra hinanden, og tjek det for skaller. Rør krabbekødet med mayonnaise og sennep i en skål.
Skyl og hak forårsløg og bladselleri fint, og vend det i salaten sammen med purløg. Smag til med salt, peber og lidt tabasco.
Skyl og pluk salaten. Lun pølsebrødene, og flæk dem halvt igennem, så der er plads til krabbesalaten. Skær citronen i både, og flæk agurkerne i stave.
Fyld lidt salat i pølsebrødene, og top med krabbesalat. Drys med purløg, og servér med chips, citron, syltede agurker og skyllede radiser.

Tip!

Prøv, om du kan få fat i de saltede, syltede agurker i stedet for de søde - de smager fantastisk sammen med de pinlige chips og den fine crab roll! Jeg køber dem hos min polske købmand, men gå på jagt i velassorterede supermarkeder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar