Cowboytoast med karamelliserede løg

30. marts 2022 af .

Foto: Columbus Leth

De var fast indslag i frysedisken i 80'erne, men de smager usammenligneligt meget bedre i en hjemmelavet version. Brug surdejsbrød for en ekstra lækker udgave!

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løgene, og skær dem i skiver. Steg dem stille og roligt i olie på en stor pande i ca. 15 minutter, til de karamelliserer. Drys dem med lidt sukker undervejs. Krydr med salt og finthakket timian.
Pil og riv løget. Rør kødet med løg, æg, Worcestershiresauce, salt og peber.
Form farsen til to store og helt flade bøffer, der matcher brødets form. Steg dem i olie på en varm pande i et minuts tid på hver side. Krydr med salt og peber.
Smør brødet med lidt smør, og fyld bøffer og løg imellem 2 brødskiver. Er du ekstra snasket, kan du smøre lidt smør på ydersiden af brødet også.
Grill dine toast i en toastmaskine eller på en varm grillpande. Bruger du en grillpande, kan du med fordel lægge pres på toasten, f.eks. med et tungt brød ovenpå.
Servér helt varme cowboytoasts med chilisauce og ketchup. Giv en salat til, hvis du ikke kan lade være.

Tip!

Du kan sagtens forberede løg og bøffer i god tid, og så bare toaste inden servering. Det er verdens bedste idé, hvis du f.eks. skal til fest og vil gøre dig selv glad, når du vågner næste morgen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar