Couscoussalat med stegte gulerødder og yoghurtdressing
21. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En smuk og mættende couscoussalat med små gulerødder og yoghurtdressing. Salaten er fyldt med friske grøntsager og krydderurter og kan serveres til et væld af retter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub gulerødderne. Vend dem med olie og salt, og steg dem på en pande, til de har fået lidt farve.
Dræn vandet fra kikærterne, og rist dem på panden i lidt olie, til de har fået farve.
Overhæld couscous med kogende bouillon i en skål, og lad det trække under låg i 5 minutter. Rør godt rundt i couscoussen med en gaffel, så den køler lidt af, og vend olivenolie i.
Skyl persille og mynte, og hak begge dele fint. Pil rødløget, og hak det fint. Knus allehånde i en morter. Rør persille, mynte, rødløg og allehånde i couscoussen.
Pres saften af citronen. Rør yoghurt sammen med finthakket dild og citronsaft, og smag til med salt og peber.
Vend dressingen i couscoussalaten, og anret den med stegte gulerødder og kikærter. Pynt evt. med granatæblekerner.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk