Couscoussalat med dadler og kikærter

30. juli 2020 af .

Foto: Stine Christiansen

En nem og hurtig salat med mange smagsnuancer. Couscoussen kan udskiftes med bulgur eller hvedekerner.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld couscoussen i en skål. Hæld kogende vand over couscoussen, dæk skålen med husholdningsfilm, og lad den stå i 10 minutter.
Fjern husholdningsfilmen, og løsn couscoussen med en gaffel.
Riv citronskallen fint, og pres saften. Rør citronsaft, citronskal, olie, chilisauce og salt i couscoussen.
Skyl og afdryp kikærterne. Skyl og hak forårsløg og de to slags krydderurter fint. Fjern evt. sten fra dadlerne, og skær dem i skiver.
Vend kikærter, forårsløg, krydderurter og dadler i salaten, og anret den i en skål. Lad den gerne trække i 30 minutter før servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar