Couscoussalat med ærter og peberfrugt

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

En nem og fyldig couscoussalat med masser af smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog couscous som anvist på pakken, og afkøl.
Bælg ærterne. Rens peberfrugten, og skær den i små tern.
Rens forårsløg, og skær dem i tynde skiver. Skyl og hak persillen.
Bland couscous med ærter, peberfrugt, forårsløg og persille.
Riv skallen af citronen, og rør den sammen med resten af ingredienserne.
Vend dressingen i couscoussalaten, og pynt med korianderblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar