Couscoussalat med ærter og peberfrugt
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
En nem og fyldig couscoussalat med masser af smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog couscous som anvist på pakken, og afkøl.
Bælg ærterne. Rens peberfrugten, og skær den i små tern.
Rens forårsløg, og skær dem i tynde skiver. Skyl og hak persillen.
Bland couscous med ærter, peberfrugt, forårsløg og persille.
Riv skallen af citronen, og rør den sammen med resten af ingredienserne.
Vend dressingen i couscoussalaten, og pynt med korianderblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk