Couscous med kylling og spinatsalat
24. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
En lækker ret bestående af couscous og kylling med en dejlig sød og krydret smag fra abrikoser og kanel. Lav en skøn spinatsalat med granatæble og rødløg som tilbehør.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist spidskommen og kanel i olie på en pande. Skær kyllingefilet i mindre stykker, og steg dem i krydderierne.
Tilsæt couscous, og hæld bouillon ved. Rør godt rundt, og skru ned for varmen. Læg låg på, og lad det simre i 15 minutter. Rør godt undervejs.
Hak mandlerne groft, og skær abrikoserne i strimler. Skær myntebladene i strimler. Vend mandler, abrikoser og mynte i retten.
Skyl babyspinaten. Pil løget, og skær det i tynde skiver. Skær granatæblet over (over en skål),og pil kernerne ud. Gem saften til dressingen.
Bland granatæblekernerne med spinat og løg.
Rør granatæblesaften sammen med olie, salt og peber, og hæld det over salaten.
Servér salaten som tilbehør til couscous med kylling.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk