Couscous med broccoli og kylling
Skal aftensmaden være lidt hurtig i dag? Så lav en nem og lækker couscoussalat med broccoli og kylling! Salaten får masser af smag fra både mynte, granatæble og sambal oelek, og så mætter den godt.

0-30 min.
(0)
16. juli 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
- kyllingebrystfilet
- 400 g
- salt
- peber
- olivenolie til stegning
- 1 spsk.
- broccoli
- 1
- couscous
- 300 g
- olivenolie
- 2 spsk.
- salt
- 1 tsk.
- cherrytomater
- 150 g
- forårsløg
- 4
- granatæbler
- 1
- frisk mynte
- 1 håndfulde
- yoghurt naturel 3,5 %
- 2 dl
- sambal oelek
- 2 spsk.
Sådan gør du
Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og steg dem i olie på en pande i ca. 5 minutter på hver side.
Skyl broccolien, og skær den i små buketter (gem stokken). Læg dem i en skål sammen med couscous, olivenolie og salt. Hæld kogende vand over, så det dækker. Dæk skålen med husholdningsfilm, og lad det trække i 10 minutter.
Skær broccolistokken i helt tynde skiver på et mandolinjern, og læg dem i koldt vand, så de bliver sprøde.
Skyl og halvér tomaterne. Vend broccolistok og tomater sammen. Skyl forårsløg, og snit dem fint. Pil kernerne ud af granatæblet.
Fordel den tilberedte couscous på et stort fad, og læg skiver af kylling ovenpå. Top med forårsløg, granatæblekerner og mynte. Servér broccoli-tomat-blandingen ovenpå eller ved siden af sammen med yoghurt og sambal oelek.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner