Côte de boeuf med urtesmør og grillede grøntsager

Côte de boeuf er skåret af oksens højreb, og er et rigtig godt stykke oksekød! Servér med urtesmør og grillede grøntsager.

Côte de boeuf med urtesmør og grillede grøntsager
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Stegetid i alt: Ca. 40 minutter.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Du kan sagtens tilberede retten uden brug af havegrill. Så skal du stege bøfferne på en grillpande eller en almindelig pande. Brun først kødet i lidt olie på den glohede pande i 3 minutter på hver side, og steg så kødet færdigt i en 200° varm ovn i omkring 30 minutter. Steg ligeledes grøntsagerne på en meget varm pande i omkring 4 minutter på hver side, til de er møre.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'