Cote de boeuf med ovnfritter og bearnaisesauce

Cote de boeuf er en ribeyesteak på ben, der kaldes bøffernes konge på grund af den fantastiske smag. Giv kødet den respekt, det fortjener, og glæd dig til et kongeligt måltid!

Cote de boeuf med ovnfritter og bearnaisesauce
31-60 min.

(0)

July 22, 2021 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Klaret smør er smeltet smør uden bundfald. Smelt smørret i en gryde, lad det stå i et par minutter, så salt og valle falder til bunds. Hæld smørret – uden bundfald – i en skål.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

I samme boldgade: Boeuf bourguignon med mos  

Powered by Froala Editor

Måske du også kan li'