Côte de boeuf med krydderrub, bønnefritter og aioli
27. september 2019
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Den lækre kødudskæring sikrer masser af saft og kraft, så ovnbagte bønnefritter og aioli er faktisk alt, hvad du behøver af tilbehør for at få et lækkert og velsmagende aftensmåltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland salt og alle krydderierne i en skål.
Massér oksebøfferne med krydderrub på begge sider. Grill kødet på en varm grill ved direkte varme i 3-4 minutter på hver side og derefter i yderligere 20 minutter ved indirekte varme.
Skær kødet i tynde skiver.
Tænd ovnen på 225°. Beklæd en bageplade med bagepapir. Fordel de frosne bønner i et jævnt lag på pladen.
Vend bønnerne i olivenolie og revet parmesan. Krydr med salt og peber.
Rist bønnefritterne i ovnen i 30-35 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Pres saften af citronen. Pil og pres hvidløg. Bland mayonnaise med citronsaft og hvidløg i en lille skål. Krydr med salt og peber. Servér aioli til bønnefritter og côte de boeuf.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Boeuf bourguignon med bagt mos
Powered by Froala Editor