Cornflakestoppe

27. februar 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

De klassiske og børnevenlige konfektstykker med cornflakes har fået en opgradering med popcorn, ristede mandler og lækker chokolade.

Bemærk
Afkøling: Mindst 1 time

Ingredienser

Udstyr

35 små papirforme

Sådan gør du

Rist mandelsplitterne let gyldne på en tør og varm pande i et par minutter. Afkøl mandlerne.
Hak karamelchokoladen, og smelt den ved meget lav varme i en skål over vandbad. Tag skålen af varmen, når det meste af chokoladen er smeltet, og rør godt rundt i skålen, til al chokoladen er helt smeltet.
Vend cornflakes, popcorn, ristede mandelsplitter og flagesalt rundt i chokoladen. Fordel massen i små papirforme, og lad dem sætte sig på køl i mindst 1 time.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar