Corndogs

30. marts 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Corndogs får mange til at tænke på tarvelig tankstationsmad i USA. Men laver du dem selv, er det en vidunderlig snack til f.eks. en kold øl.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland hvedemel, majsmel, sukker, salt, bagepulver og natron sammen i en skål. Pisk æg og kærnemælk sammen i en skål, og vend det i melblandingen.
Varm olien op. Den skal boble let, når du tester den f.eks. med et træspyd. Sæt pølserne på lange træspyd, og dyp dem i dejen. Steg dem gyldne og gennemstegte i den varme olie i ca. 3 minutter.
Tag dem op, og afdryp på fedtsugende papir.
Rør sennep med honning og mayonnaise i en skål. Hak jalapenos fint, og rør dem i dressingen. Smag til.
Servér corndogs med dip og evt. ketchup.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar