Corndogs
30. marts 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Corndogs får mange til at tænke på tarvelig tankstationsmad i USA. Men laver du dem selv, er det en vidunderlig snack til f.eks. en kold øl.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland hvedemel, majsmel, sukker, salt, bagepulver og natron sammen i en skål. Pisk æg og kærnemælk sammen i en skål, og vend det i melblandingen.
Varm olien op. Den skal boble let, når du tester den f.eks. med et træspyd. Sæt pølserne på lange træspyd, og dyp dem i dejen. Steg dem gyldne og gennemstegte i den varme olie i ca. 3 minutter.
Tag dem op, og afdryp på fedtsugende papir.
Rør sennep med honning og mayonnaise i en skål. Hak jalapenos fint, og rør dem i dressingen. Smag til.
Servér corndogs med dip og evt. ketchup.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk