Cookies med valnødder og hvid chokolade

Cookie-sulten? Det tager ikke mange minutter at røre en dej sammen til cookies, og med valnødder og hvid chokolade som fyld får du en portion rigtigt lækre småkager.

Cookies med valnødder og hvid chokolade
0-30 min.

(0)

24. april 2023 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Peter Kam

Ingredienser

stk.
smør
100 g
sukker
125 g
brun farin
125 g
vaniljesukker
2 tsk.
æg
1
hvedemel
150 g
majsstivelse (f.eks. Maizena)
2 tsk.
natron
¾ tsk.
salt
½ tsk.
hvid chokolade
100 g
valnøddekerner
75 g

Sådan gør du

Smelt smørret. Pisk smeltet smør, sukker, brun farin og vaniljesukker sammen i en skål med en elpisker.
Tilsæt æg, og pisk igen. Rør hvedemel, majsstivelse, natron og salt i dejen, til den er ensartet.
Hak hvid chokolade og valnødder groft, og vend det i dejen. Sæt dejen på køl i 1 time.
Tænd ovnen på 180°. Fordel store teskefulde af cookiedejen på 3 bageplader med bagepapir med god afstand imellem. Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter pr. plade, til de er gyldne, men stadig let bløde i midten.
Lad de færdigbagte cookies køle helt af på en rist, og opbevar dem i en lufttæt beholder indtil servering.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'