Cookies med valnødder og hvid chokolade
24. april 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Cookie-sulten? Det tager ikke mange minutter at røre en dej sammen til cookies, og med valnødder og hvid chokolade som fyld får du en portion rigtigt lækre småkager.
Ingredienser
Sådan gør du
Smelt smørret. Pisk smeltet smør, sukker, brun farin og vaniljesukker sammen i en skål med en elpisker.
Tilsæt æg, og pisk igen. Rør hvedemel, majsstivelse, natron og salt i dejen, til den er ensartet.
Hak hvid chokolade og valnødder groft, og vend det i dejen. Sæt dejen på køl i 1 time.
Tænd ovnen på 180°. Fordel store teskefulde af cookiedejen på 3 bageplader med bagepapir med god afstand imellem. Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter pr. plade, til de er gyldne, men stadig let bløde i midten.
Lad de færdigbagte cookies køle helt af på en rist, og opbevar dem i en lufttæt beholder indtil servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk