Cookies med valnødder og hvid chokolade
Cookie-sulten? Det tager ikke mange minutter at røre en dej sammen til cookies, og med valnødder og hvid chokolade som fyld får du en portion rigtigt lækre småkager.

0-30 min.
(0)
24. april 2023 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Peter Kam
Ingredienser
stk.
- smør
- 100 g
- sukker
- 125 g
- brun farin
- 125 g
- vaniljesukker
- 2 tsk.
- æg
- 1
- hvedemel
- 150 g
- majsstivelse (f.eks. Maizena)
- 2 tsk.
- natron
- ¾ tsk.
- salt
- ½ tsk.
- hvid chokolade
- 100 g
- valnøddekerner
- 75 g
Sådan gør du
Smelt smørret. Pisk smeltet smør, sukker, brun farin og vaniljesukker sammen i en skål med en elpisker.
Tilsæt æg, og pisk igen. Rør hvedemel, majsstivelse, natron og salt i dejen, til den er ensartet.
Hak hvid chokolade og valnødder groft, og vend det i dejen. Sæt dejen på køl i 1 time.
Tænd ovnen på 180°. Fordel store teskefulde af cookiedejen på 3 bageplader med bagepapir med god afstand imellem. Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter pr. plade, til de er gyldne, men stadig let bløde i midten.
Lad de færdigbagte cookies køle helt af på en rist, og opbevar dem i en lufttæt beholder indtil servering.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner