Cookies med Super Flyers
12. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Martin Tanggaard
De bløde lakridsstænger med saltet fyld er guf i en sprød cookie med knasende hasselnødder og sødlige tranebær. En god opskrift, der vil glæde børn og barnlige sjæle.
Bemærk
Hviletid, dej: 1-4 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør æg, farin og sukker godt sammen i en skål. Tilsæt smør, og rør videre.
Bland mel og bagepulver i en anden skål, og vend det i sukkerblandingen, så du får en jævn dej.
Hak hasselnødder groft, og vend hasselnødder og tranebær i dejen. Knus Super Flyers i en blender eller foodprocessor, og rør dem i dejen sammen med salt.
Rul dejen til en stor pølse på ca. 8 cm i diameter, og læg den på et fad beklædt med bagepapir. Læg dejen i fryseren i 1-2 timer eller i køleskabet i 4 timer.
Tænd ovnen på 180°. Skær dejen i 1 cm tykke skiver.
Fordel dem på én eller flere bageplader beklædt med bagepapir, og sørg for, at der er godt med mellemrum mellem dem.
Bag dem i ovnen i ca. 12 minutter. Afkøl på en rist.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk