Cookies med lys chokolade og mandler

22. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Superlækre cookies med lys chokolade og mandler, der er rigtig nemme at lave! Du kan også skifte den lyse chokolade ud med hvid eller mørk chokolade.

Bemærk
Hviletid: 2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør æg, rørsukker og brun farin sammen. Tilsæt mel, bagepulver og salt.
Hak mandler og chokolade groft, og rør det i dejen.
Skær smørret i tern, og ælt det i dejen.
Form dejen til en rulle på 5-7 cm i diameter, og pak den ind i bagepapir. Lad dejen hvile i køleskabet i 2 timer.
Skær den i ½ cm tykke skiver. Fordel skiverne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i en 180° varm ovn i 12 minutter. Afkøl dem på en rist.

Tip!

Opbevar de helt afkølede cookies i en kagedåse eller et glas med tætsluttende låg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar