Cookies med lys chokolade og mandler
22. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Superlækre cookies med lys chokolade og mandler, der er rigtig nemme at lave! Du kan også skifte den lyse chokolade ud med hvid eller mørk chokolade.
Bemærk
Hviletid: 2 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør æg, rørsukker og brun farin sammen. Tilsæt mel, bagepulver og salt.
Hak mandler og chokolade groft, og rør det i dejen.
Skær smørret i tern, og ælt det i dejen.
Form dejen til en rulle på 5-7 cm i diameter, og pak den ind i bagepapir. Lad dejen hvile i køleskabet i 2 timer.
Skær den i ½ cm tykke skiver. Fordel skiverne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i en 180° varm ovn i 12 minutter. Afkøl dem på en rist.
Tip!
Opbevar de helt afkølede cookies i en kagedåse eller et glas med tætsluttende låg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk