Cookies med lys chokolade og mandler

Superlækre cookies med lys chokolade og mandler, der er rigtig nemme at lave! Du kan også skifte den lyse chokolade ud med hvid eller mørk chokolade.

Bemærk
Hviletid: 2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør æg, rørsukker og brun farin sammen. Tilsæt mel, bagepulver og salt.
Hak mandler og chokolade groft, og rør det i dejen.
Skær smørret i tern, og ælt det i dejen.
Form dejen til en rulle på 5-7 cm i diameter, og pak den ind i bagepapir. Lad dejen hvile i køleskabet i 2 timer.
Skær den i ½ cm tykke skiver. Fordel skiverne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i en 180° varm ovn i 12 minutter. Afkøl dem på en rist.

Tip!

Opbevar de helt afkølede cookies i en kagedåse eller et glas med tætsluttende låg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
22. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar