Cookies med lakrids, tranebær og hvid chokolade
23. august 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Det er svært at sige nej til en dåse søde, sprøde cookies med lakrids og hvid chokolade. Bag en omgang, og giv til en sød ven, der fortjener lidt ekstra forkælelse.
Bemærk
Køletid: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk smør, sukker og brun farin sammen med en elpisker i en skål. Tilsæt æg, og pisk dejen sammen.
Tilsæt havregryn, hvedemel og bagepulver, og pisk dejen sammen.
Hak chokoladen, og vend chokolade, tranebær og lakridspulver i dejen. Arbejd dejen sammen.
Sæt dejen på køl i 30 minutter.
Tænd ovnen på 200°. Form 12 kugler af dejen. Fordel dejen på en bageplade beklædt med bagepapir, og tryk kuglerne lidt flade.
Bag kagerne i ovnen i ca. 12 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk