Cookies med karamelstykker

15. maj 2020 af .

Foto: Columbus Leth

De her sprøde sager gemmer på chokolade og nødder, men bedst af alt er de små karameller, som ligger i midten af kagerne.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Smelt smørret, og rør det sammen med brun farin i en skål. Pisk æg og vaniljeessens i.
Si mel, kakao og bagepulver i, og rør godt. Hak chokoladen og nødderne groft, og vend dem i dejen.
Beklæd en bageplade med bagepapir, og sæt skefulde af dejen på bagepladen.
Gem 1 karamel i midten af hver kage.
Bag kagerne i ca. 12 minutter. Lad dem afkøle helt på en bagerist, og nyd dem til en kop varm kakao.

Tip!

Du kan lave en en stor portion dej og fryse halvdelen, til næste gang du får trang til hjemmelavede cookies.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar