Cookies med karamelstykker
15. maj 2020
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
De her sprøde sager gemmer på chokolade og nødder, men bedst af alt er de små karameller, som ligger i midten af kagerne.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Smelt smørret, og rør det sammen med brun farin i en skål. Pisk æg og vaniljeessens i.
Si mel, kakao og bagepulver i, og rør godt. Hak chokoladen og nødderne groft, og vend dem i dejen.
Beklæd en bageplade med bagepapir, og sæt skefulde af dejen på bagepladen.
Gem 1 karamel i midten af hver kage.
Bag kagerne i ca. 12 minutter. Lad dem afkøle helt på en bagerist, og nyd dem til en kop varm kakao.
Tip!
Du kan lave en en stor portion dej og fryse halvdelen, til næste gang du får trang til hjemmelavede cookies.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Chocolate chip cookies-opskrift
Powered by Froala Editor