Cookies med hvid chokolade og lakrids
9. marts 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Friskbagte cookies er altid et hit blandt store og små. Prøv denne variant med hvid chokolade og lakrids.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland mel, salt, bagepulver, natron og lakridspulver i en skål. Pisk smør sammen med sukker i ca. 5 minutter med en elpisker, til det bliver lyst og luftigt. Tilsæt æg og æggeblomme, og pisk igen.
Tilsæt melblandingen, og pisk ved lav hastighed til dejen netop er samlet. Hak hvid chokolade groft, og rør det i dejen. Sæt dejen på køl i mindst 30 minutter.
Tænd ovnen på 175°. Beklæd 3 bageplader med bagepapir. Rul kugler a ca. 1 spsk. dej, og sæt dem på bagepladerne med rigeligt mellemrum.
Bag 1 bageplade med cookies ad gangen i ovnen i ca. 15 minutter, og lad dem hvile på bagepladen i 5 minutter, inden de flyttes.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på peanut butter cookies
Powered by Froala Editor