Cookies med hvid chokolade og lakrids

Friskbagte cookies er altid et hit blandt store og små. Prøv denne variant med hvid chokolade og lakrids.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland mel, salt, bagepulver, natron og lakridspulver i en skål. Pisk smør sammen med sukker i ca. 5 minutter med en elpisker, til det bliver lyst og luftigt. Tilsæt æg og æggeblomme, og pisk igen.
Tilsæt melblandingen, og pisk ved lav hastighed til dejen netop er samlet. Hak hvid chokolade groft, og rør det i dejen. Sæt dejen på køl i mindst 30 minutter.
Tænd ovnen på 175°. Beklæd 3 bageplader med bagepapir. Rul kugler a ca. 1 spsk. dej, og sæt dem på bagepladerne med rigeligt mellemrum.
Bag 1 bageplade med cookies ad gangen i ovnen i ca. 15 minutter, og lad dem hvile på bagepladen i 5 minutter, inden de flyttes.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
9. marts 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar