Cookies med dit favoritfyld

Med denne grundopskrift på cookies bestemmer du selv, hvilken type lækkert fyld du vil blande i dejen.

Bemærk
Hviletid på køl: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk smør, flormelis og sukker grundigt sammen i en skål med en elpisker.
Tilsæt 1 æg ad gangen, og pisk godt.
Kom havregryn, salt og bagepulver i dejen. Sigt hvedemel i dejen, og vend det hele godt sammen med en røreske eller en dejskraber. Dejen er nu klar til at blive æltet sammen med dit favoritfyld, beregn i alt ca. 150 g fyld til 1 portion grunddej. Se forslag til 2 slags fyld under ingredienser.
Del 1 portion grunddej til cookies (se opskrift herover) i 2 lige store dele.
Ælt den ene halvdel af dejen godt sammen med ingredienserne til “Fyld 1”, og form dejen til en lang pølse.
Ælt den anden halvdel af dejen godt sammen med ingredienserne til “Fyld 2”, og form dejen til en lang pølse.
Pak de 2 dejpølser ind i bagepapir hver for sig, og læg dem i køleskabet i 1 time.
Tænd ovnen på 225º, og lad den blive varm.
Skær hver dejpølse i ca. 15 skiver, og læg dem med god afstand imellem på 3 bageplader beklædt med bagepapir. Sæt 1 bageplade i ovnen ad gangen, og bag kagerne i ca. 7 minutter. Lad dem køle af på en bagerist.

Tip!

Ælt en rigtig god cookiedej sammen, og del den i 2 dele. Så kan du ælte forskelligt fyld ind i dejen, så du får 2 slags cookies med hver sin smag.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar