Cookies med dadler og cashewnødder

18. februar 2021 af .

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Bag og fyld en dåse med dine yndlingscookies, og giv dem til en sød ven! De sprøde cookies får smag af dadler og cashewnødder – en perfekt kagekombination.

Bemærk
Køletid: 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk smør, sukker og brun farin sammen med en elpisker i en skål.
Tilsæt æg, og pisk dejen sammen.
Tilsæt havregryn, hvedemel og bagepulver, og pisk dejen sammen.
Hak cashewnødder groft og dadler fint, vend dem i dejen, og arbejd den sammen med en ske.
Sæt dejen på køl i 30 minutter. Tænd ovnen på 200°.
Form 12 kugler af dejen. Fordel dejen på en bageplade med bagepapir, og tryk kuglerne lidt flade.
Bag kagerne i ovnen i ca. 12 minutter. Lad dem køle af på en bagerist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar