Cookies med dadler og cashewnødder
18. februar 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Bag og fyld en dåse med dine yndlingscookies, og giv dem til en sød ven! De sprøde cookies får smag af dadler og cashewnødder – en perfekt kagekombination.
Bemærk
Køletid: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk smør, sukker og brun farin sammen med en elpisker i en skål.
Tilsæt æg, og pisk dejen sammen.
Tilsæt havregryn, hvedemel og bagepulver, og pisk dejen sammen.
Hak cashewnødder groft og dadler fint, vend dem i dejen, og arbejd den sammen med en ske.
Sæt dejen på køl i 30 minutter. Tænd ovnen på 200°.
Form 12 kugler af dejen. Fordel dejen på en bageplade med bagepapir, og tryk kuglerne lidt flade.
Bag kagerne i ovnen i ca. 12 minutter. Lad dem køle af på en bagerist.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk