Cookies med chokolade og kokos

19. januar 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

En skøn lille småkage med små chokoladestykker og en dejlig smag af kokos.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 160°. Rør alle ingredienserne sammen til en sammenhængende dej med en grydeske. Rør chokolade og kakaonibs i som det sidste.
Tril dejen til lige store kugler i det antal cookies, du ønsker, og læg dem med afstand til hinanden på en bageplade med bagepapir. Tryk dem en anelse flade.
Bag kagerne i ca. 14 minutter. Afkøl på en rist, og opbevar dem i en kagedåse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar