Cookies med chokolade og kokos
19. januar 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En skøn lille småkage med små chokoladestykker og en dejlig smag af kokos.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 160°. Rør alle ingredienserne sammen til en sammenhængende dej med en grydeske. Rør chokolade og kakaonibs i som det sidste.
Tril dejen til lige store kugler i det antal cookies, du ønsker, og læg dem med afstand til hinanden på en bageplade med bagepapir. Tryk dem en anelse flade.
Bag kagerne i ca. 14 minutter. Afkøl på en rist, og opbevar dem i en kagedåse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på chocolate chip cookies
Powered by Froala Editor