Cookies med chokolade, nødder og havregryn
21. juni 2018
af
Cecilia Fahlström.
Foto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic
Knasende sprøde cookies med havregryn, chokolade og hasselnødder – de smager bare vidunderligt! Brug dem til eftermiddagskaffen eller som en let dessert med en god kop kaffe til.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 190°. Hæld hasselnødder og havregryn i en foodprocessor, og blend, indtil det får konsistens som mel.
Tilsæt banan, æg, kokosolie, honning og bagepulver. Brug en dejskraber til at skrabe siderne ned, og blend, indtil konsistensen er fin og ensartet.
Hak chokoladen groft, og vend den i dejen. Beklæd en bageplade med bagepapir, og brug 2 spiseskeer til at placere klatter af cookiedej på bagepladen. Tryk dejen let med bagsiden af en ske, og form dine cookies så runde som muligt.
Bag dem i ovnen i 12-15 minutter, eller indtil de begynder at få en let gylden farve. Lad dem køle lidt af, og servér.
Skal dine cookies gemmes, skal de køle helt af, før de opbevares i en lufttæt beholder med låg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk