Cookiekagesnitter med Daim
15. september 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: columbus leth
I stedet for at bage flere små cookies, kan du trykke al dejen ud i en form, bage den som en hel kage og derefter skære den i firkantede snitter. Det er supernemt, og du får ingen tørre kanter.
Ingredienser
Udstyr
1 bageform, 20 x 20 cm
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°, og læg bagepapir i formen.
Pisk smør, sukker, sirup og vaniljesukker cremet i en skål med en elpisker. Tilsæt mel, bagepulver og salt, og rør dejen sammen, til den er ensartet.
Hak Daim-chokoladen groft, og vend den i dejen, så den er jævnt fordelt.
Tryk dejen ud i bunden af formen i et jævnt lag.
Bag kagen i ovnen i 25-30 minutter, til den er let gylden og ser gennembagt ud i kanten. Afkøl kagen i formen på en bagerist,
Skær kagen ud i 9 firkantede snitter, og servér den til kaffen eller som en dejlig dessert med en kugle vaniljeis og friske hindbær på toppen.
Tip!
Sæt kagen på køl til servering, hvis du vil have en mere fast konsistens.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk